Nova ponuda Intera za Lukakua, hoće li biti dovoljno?

Premier League 16. jul 20199:57 > 10:09
Podeli:
Clive Mason/Getty Images

Kako pišu britanski mediji milanski Inter će ponuditi 60 miliona funti za Romelua Lukakua, s tim što bi Mančester Junajted dobio još novca u vidu bonusa.

Novac koji će Inter navodno ponuditi do sada nije zadovoljavao želje Mančester Junajteda. Klub sa „Old traforda“ traži 80 miliona funti i to bez plaćanja na rate, a Inter toliki novac nije želeo da izdvoji. Kako bi oraspoložio upravu Lukakuovog kluba Inter će uz 60 miliona funti ponuditi Junajtedu i bonuse koji bi se isplaćivali u slučaju uspeha Intera u narednim sezonama. 

Povezano

 „Nerazuri“ su najpre ponudili Junajtedu pozajmicu, uz stalni transfer koji bi italijanski klub platio na rate. Vreme ističe Interu jer bi Mančester Junajted u slučaju prodaje Lukakua imao samo tri i po nedelje da nađe zamenu jer 9. avgusta počinje Premijer liga i zatvara se prelazni rok. 

Lukaku verovatno želi da pređe u Inter mada se nije mnogo oglašavao na tu temu, a za prvi pripremni meč Junajteda protiv Perta nije bio ni u protokolu. To podgreva spekulacije o njegovoj želji da sa ostrva pređe u Italiju. Inače baš će Inter i Junajted igrati u subotu u Singapuru.