Emeri: Mustafi i Elneni mogu da napuste Arsenal

Premier League 23. avg 201913:52 > 13:54
Podeli:
Stu Forster/Getty Images

Menadžer Arsenala Unai Emeri je pred derbi sa Liverpulom u trećem kolu Premijer lige govorio o dvojci igrača kojima navijači "tobdžija" već duže vreme žele da vide leđa.

Arsenal do januara ne može više da dovodi nove igrače, a izgleda da se londonski klub dovoljno dobro pojačao da može sebi da prišuti da neke igrače pusti do početka septembra do kada traje prelazni rok u drugim zemljama. Među igračima koji više nisu potrebni menadžeru Emeriju su Škordan Mustafi i Mohamed Elneni. 

Povezano

 „Imamo neke igrače koji znaju svoju situaciju. Na primer Elneni i Mustafi. Želim igrače koji će biti srećni ovde, igrače koji će biti u glavnim ulogama. Na primer Mustafi i Elneni nisu igrali i nisu bili srećni. Pričao sam sa njima mnogo puta prošle godine i mislim da bi bilo pozitivno da oni odu i da potpišu ugovore u klubovima gde će biti protagonisti, gde će biti srećni i gde mogu da nastave svoje karijere. Veliki su igrači ali ovde zbog nečega nemaju dovoljno prilike da pokažu svoj kapacitet“, kazao je menadžer Emeri.

Ekipa Arsenala inače u subotu igra sa Liverpulom meč trećeg kola Premijer lige na „Enfildu“ od 18 i 30, a direktan prenos je na Sport Klubu 1.