Rednap pravi mesto za Bekama

Podeli:

Londonski Totenhem prodaće Njukaslu Dejvida Bentlija kako bi napravio mesto u timu za potencijalni dolazak Dejvida Bekama.

Poslednjih dana se spekuliše o mogućem povratku Bekema u Premijer ligu, a najzainteresovaniji za bivšeg igrača Mančester junajteda su “Spursi”.

Menadžer ambicionznog tima Hari Rednap je potvrdio interesovanje za Bekama koji je, pak, isticao da bi igrao samo za bivši klub.

Međutim, posle informacije da će “Vajt Hart Lejn” napustiti 26-godišnji Bentili i preći u Njukasl, sve se više spekuliše o mogućem povratku 35-godišnjeg Bekama u rodni grad.

Totenhem je u subotu savladao Fulam 1:0 i produžio niz nepobedivsti na devet mečeva. Trener Rednap ponovo je istakao da želi Bekama u timu što bi povećalo šanse njegovog tima u borbi za titulu sa Junajtedom, Sitijem, Arsenalom i Čelsijem.

„Rekao je da bi voleo da dođe i igra za Totenhem. Moramo brzo da ga dovedemo pošto će biti slobodan samo do marta. To sam prepustio ljudima u klubu koji će pričati sa svima sa kojima moraju da bi ga doveli“.

Kada je reč o Bentiliju, čak iako Bekam ne doeđe u Totenhem, on će verovatno napustiti severni London i pokušati da spasi svoju karijeru.

Bentli je kao veliki talenat stigao u Totenhem iz Blekburna 2008. godine u transferu vrednom 15 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja i uložena sredstva.

Osim Bekama, „pevci“ su navodno zainteresovani za još jednog legendarnog igrača, Brazilca Ronaldinja koji skoro sigurno napušta MIlan.

Author: AK