"Možda su navijači Liverpula izazvali reakciju Rahima"

Premier League 13. nov. 201914:32 > 14:35
Podeli:
Michael Regan/Getty Images

Saigrač Rahima Sterlinga i Džoa Gomeza iz reprezentacije Engleske Deni Rouz je stao u zaštitu fudbalera Mančester Sitija proučivši da su navijači Liverpula pokazali koliko ne podnose Sterlinga.

Rahim Sterling se tokom meča Sitija i Liverpula sukobio sa Džoom Gomezom, a njihov konflikt se nastavio u reprezentaciji na okupljanju. Sterling i Gomez su imali i ozbiljniji fizički sukob zbog kog Rahim neće igrati protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Verovatno sam prvi put seo i shvatio koliko Liverpulovi navijači njega ne vole. To je jsno kada god gledam Rahima. On samo pređe preko toga i možda je to igralo ulogu u onome što se desilo„, rekao je levi bek engleske reprezentacije i Totenhema Deni Rouz

Rahim Sterling je na treninzima Engleske ali neće igrati protiv Crne Gore. Reprezentativac Deni Rouz je rekao da je ekipa prešla preko konflikta koji se desio u ponedeljak. 

Prešli smo preko toga, znamo da će mediji i svi da se zabavljaju danas i sutra. Nadam se da ćemo sve zaboraviti jer je Džo, i ne kažem ovo tek tako, jedan od najboljih ljudi koje sam sreo u fudbalu. Ni on ni Rahim ne žele da se ovo širi. Mogli smo da osetimo njihovo izvinjenje i da čujemo to. Džo je pričao i svi smo bili ponosni na ono što su rekli. Sreći smo da su se svi probudili u boljem raspoloženju ovog jutra„, kazao je Rouz. 

Engleska sa Crnom Gorom igra u četvrtak od 20 i 45.