Znači, misliš da si faca… "Bila je to žestoka tuča"

Premier League 13. nov. 201910:07 > 10:26
Podeli:
(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Iscurili su novi detalji sukoba između fudbalera Mančester Sitija i Liverpula Rahima Sterlinga i Džoa Gomeza.

Selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt izbacio je Sterlinga iz državnog tima za kvalifikacionu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo sa Crnom Gorom jer se na ručku potukao sa Gomezom.

Povezano

Engleski mediji donose nove pojedinosti afere koja je uzburkala tamošnji fudbal.

Prema rečima svjedoka, sukob Sterlinga i Gomeza na okupljanju Engleske reprezentacije trajao je tek 15-ak sekundi, ali je bio tako žestok da će definitivno ostaviti posledice na ekiipu, selektora i savez,“ i navodi detalje:

Odigrao se oko 12 sati u ponedeljak, za vreme ručka u trening-kampu reprezentacije. Gomez, koji je tek došao na okupljanje, hodao je od jednog do drugog igrača koji su ranije došli i ručali i svakog od njih pozdravljao rukovanjem. Tako je došao do Sterlinga. Ali on je odbio pruženu ruku i odbrusio mu ‘Znači, misliš da si faca?’ ustao se i bacio na Gomeza. Bila je to žestoka tuča, a hrana sa stolova letela je na sve strane. Sterling se zaista poneo kao dete.

Napadač Mančester Sitija uživa veliko poverenje svojih saigrača u reprezentaciji koji su Sautgejta molili da ga ne kazni, ali ovaj se na to oglušio.