Igrači Sitija propustili božićnu žurku

Premier League 13. dec 20193:35 > 3:38
Podeli:
Alex Livesey/Getty Images

Fudbaleri Mančester Sitija rešili su da se ove godine ne pojave na božićnom okupljanju u sklopu kluba zbog loših rezultata ekipe u poslednje vreme, a želja igrača je da se više fokusiraju na utakmice koje slede.

Prošle godine je božićna žurka mogla ozbiljno da košta ekipu Mančester Sitija jer su „građani“ neposledno posle provoda u diskoteci izgubili kod kuće od Kristal Palasa. Siti je gubio još bodova u danima koji slede, ali su ipak od Nove godine naređali rezultate koji su ih doveli do titule.

Ove sezone je zaostatak za Liverpulom mnogo veći i iznosi 14 bodova. U Sitiju nema razloga za veselje i slavlje, pa su igrači odlučili da preskoče božićnu žurku u okviru kluba koja je bila održana u četvrtak 12. decembra. Igrači su po povratku iz Hrvatske, gde su salvili protiv Dinama, nastavili da se spremaju za meč za vikend u kom će igrati protiv Arsenala.

Na žurci je bio menadžer Pep Gvardiola, koji je bio veoma ljut na igrače jer su prošle godine oni posle klupskog okupljanja povodom Božića nastavili u noćni provod.

Sitijev meč sa Arsenalom je u Londonu u nedelju od 17:30 uz direktan prenos na Sport Klubu 1.