Kalvert-Luin: Nismo igrali na svom nivou danas

Premier League 18. jan 202018:21 > 18:23
Podeli:
Getty Images/Ian MacNicol

Everton je na gostovanju Vest Hemu osvojo bod koji mu je doneo gol Dominika Kalverta-Luina koji je nakon meča rekao da njegov tim nije odigrao na svom nivou. Sa druge strane, golman Vest Hema Daren Randolf kaže da njegov tim iz ovog remija može da izvuče i pozitivne stvari.

„Mislim da smo danas odigrali lošije nego što možemo. Prilično je razolaravajuće kada igraš ispod svojih mogućnosti. Uspeli smo da se vratimo u meč, ali morali smo da osvojimo ovde tri boda. Srećan sam što sam postigao gol, ali mislim da sam i ja mogao da igram bolje“, rekao je u izjavi za Skaj sport nakon meča Kalvert-Luin.

Kalvert-Luin kaže da ima odlično iskustvo u saradnji sa Karlom Anćelotijem od kada je Italijan došao u klub:

„Sjajno iskustvo, učim od njega svakog dana. Mislim da to može da se vidi u mojoj igri“.

Čuvar mreže Čekićara kaže da ima i pozitivnih stvari iz meča sa Evertonom:

„Bili smo prilično solidni danas, ograničili smo ih na mali broj prilika. I sami smo imali dosta šansi u prvom poluvremenu. Razočarani smo što nismo uspeli da pobedimo“, rekao je Randolf koji se u klub vratio tek pre dva dana i zbog toga je, kaže srećan:

„Navijači su me lepo dočekali, nadao sam se da ću se vratiti u klub. I u ovakvom rezultatu ima pozitivnih stvari na koje možemo da se osvrnemo. Moramo brzo da se oporavimo i idemo dalje“.