Spursi zapeli za Pjonteka, nude Milanu da bira igrače

Premier League 27. jan. 202012:25 > 12:28
Podeli:
Alessandro Sabattini/Getty Images

Totenhem traži zamenu za Harija Kejna koji će odsustvovati nekoliko meseci zbog povrede, a opcija koja im se veoma dopada je Poljak Krištof Pjontek. Ipak Milan traži svotu novca koju Spursi ne mogu da isplate.

Milan je svog napadača procenio na 30 miliona evra, ali je to previše za Spurse. Umesto toga lodnonski klub nudi Milanu da bira nekoga od igrača koji nemaju veliku minutažu u sastavu Žozea Murinja. Totenhem je po pisanju italijanskih medija spreman da u Italiju pošalje Viktora Vanijamu, Erika Lamelu ili Huana Fojta, u zavisnosti od toga koga „rosoneri“ žele. 

Ostaje da se vidi da li će Milan pristati na ovakvu ponudu u kojoj bi Totenhem mogao da prođe sa manjim obeštećenjem. Dva kluba nastavljaju pregovore, a imaju rok do petka uveče da završe posao jer se 31. janaura završava prelazni rok.

Pjontek je inače posle fantastične prošle, ove sezone u priličnim problemima jer je dao svega četiri gola u Seriji A na 18 mečeva. Dolaskom Zlatana Ibrahimovića Poljaku će se tek suziti prostor u postavi „rosonera“ i verovatno bi i sam želeo da promeni sredinu.

Krištof je pre Milana igrao za Đenovu, Krakoviju i Zaglebje.