Murinjo: Ne očekujem pojačanja, ali da, treba nam špic

Premier League 31. jan. 202014:55 > 14:58
Podeli:
Mike Hewitt/Getty Images

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo je pred duel 25. kola Premijer lige sa Mančester Sitijem pričao o prelaznom roku. Poručio je da je Stiven Bergvajn stigao kako bi ostao u klubu dugi niz godina.

Totenhem u aktuelnom prelaznom roku izgleda nije uspeo da pronađe špica koji bi bio zamena za povređenog Harija Kejna. Dovedeni su Džedson Fernandeš i Stiven Bergvajn, a takođe su Spursi rešili da kupe Đovanija Lo Selsa koji je bio u klubu na pozajmici iz Betisa.

Povezano

 „Ne očekujem nova pojačanja. Tržište je otvoreno. Srećan sam sa timom ali moram da odgovorim, sastav bi bio bolji sa napadačem. Treba nam napadač koako bismo imali bolji sastav da bismo se suočili sa izazovima koji slede. Neću da krijem, ako bih rekao da je lako igrati tri takmičenja bez napadača lagao bih, a ne mogu da lažem. Važno je za nas ali ako nije moguće kupiti igrača, nije moguće„, rekao je menadžer Spursa Žoze Murinjo koji kaže da je neophodno da dovođenjem igrača budu rešena neka pitanja u timu kao što je to učinjeno kupovinom Stivena Bergvajna iz PSV Ajdhovena.

Stivi je igrač koji je dobar trenutno, ali će biti dobar i u budućnosti. To je pravac kojim želimo da idemo. Sa svim poteškoćama u januaru, teško je bilo naći napadača koji je dobar i sa kojim ne bimo rešili samo trenutno pitanje već i pitanje budućnosti tima. Zato verovatno nećemo dovoditi napadača. Hoćemo napadača koji bi igrao zajedno sa Harijem Kejnom u budućnosti„, dodao je Murinjo.

On je rekao i da je Stiven Bergvajn u konkurenciji za sastav za meč sa Mančester Sitijem kog Totenhem igra u nedelju u 17 i 30. Dirtektan prenos tog meča mežete da pratite na Sport Klubu 1.