Igalo pristao na manju platu zbog Junajteda

Premier League 5. feb. 202013:57 > 14:00
Podeli:
Catherine Ivill/Getty Images

Novi fudbaler Mančester Junajteda Odion Igalo izjavio je da je toliko želeo da pređe u redove ‚Crvenih đavola‘ da je pristakao na smanjenje plate, a takođe je otkrio da nije mogao da spava pošto je dogovor postignut.

30-godišnji Nigerijac je na „Old Traford“ stigao na pozajmicu iz kineskog Šangaja Šenhue do kraja sezone. Napadač je istakao da je njegova majka plakala kada je čula za tu vest, kao i da se slavilo na ulici u kojoj je odrastao.

Povezano

Nekoliko drugih klubova je pokazalo interesovanje, ali sam rekao da biram Junajted ako bude moguće“, rekao je Igalo, „U 23 časa u Šangaju, moj agent me je pozvao da mi kaže da Junajted želi da me dovede, tako da sam počeo da tražim prevodioca da ih otišao kod direktora i rekao sam mu: ‚Moj agent želi da razgovara sa tobom, Junajted me želi, moramo to da sredimo“.

Igalo, njegov agent i dva kluba su pregovarali tokom noći i uspeli su da postignu dogovor pre isteka prelaznog roka u 7 časova ujutro po lokalnom vremenu u Šangaju. U isto vreme, drugi klubovi su zvali Nigerijca.

Rekao sam svom agentu: ‚Ovo je ono što želim, hoću u Junajted‘. Odgovorio mi je da ću imati manju platu, ali sam mu rekao da me nije briga, da postigne dogovor“, otkrio je Igalo.

Novi napadač ‚Crvenih đavola‘ istakao je da je bio navijač Mančester Junajteda od malena i da je presrećan što je ispunio svoj san dolaskom na „Old Traford“.

Pozvao sam majku, bila je presrećna, plakala je. Znam da su mnogi govorili po dolasku u timu da im je to bio san. Sa mnom nije takav slučaj, navijao sam za Junajted od detinjstva. Ljudi koji me poznaju, još iz Nigerije, i kada sam igrao za Votford, znali su da volim Junajted“, naglasio je Igalo.