Murinjo: Kad igram igricu ne pravim greške

Podeli:
Justin Setterfield/Getty Images

Totenehm je u sredu igrao ponovljeni meč četvrtog kola FA Kupa protiv Sautemptona, a Žoze Murinjo je na konferenciji nakon meča ponovo govorio o VAR sistemu.

Totenhem je do osmine finala FA Kupa došao nakon pobede 3:2 u ponovljenom meču protiv Sautemptona, a uz zaključak da radi dobar posao jer „vodi tim koji ima mnogo poteškoća i problema“, Žoze Murinjo je još jednom govorio o VAR sistemu.

„Greške mogu da se dešavaju na terenu. Pravim ih i ja, prave ih igrači, prave ih sudije. Ali ne mogu da prihvatim da sudije u VAR sobi prave greške. Kada igram igricu, ne pravim greške. Pravim ih pored terena. Kada sam radio sa Gerijem (Nevilom) i (Džejmijem) Karagerom na Skaj sportu, nisam napravio nijednu grešku. Tako je i sa sudijama. Greške na terenu mogu da se dese i veoma poštujem svakog od njih jer je veoma teško videti sve u brzini. Ali, kada imate sve vreme sveta u VAR sobi da gledate snimak, veoma je teško prihvatiti da se greške dešavaju. A mi smo ozbiljno kažnjeni nekim odlukama koje su donele video sudije“, rekao je Murinjo.