Igalo je spreman, debi možda na "Bridžu"

Premier League 11. feb. 20208:36 > 8:38
Podeli:
Tony Marshall/Getty Images

Odion Igalo još uvek nije debitovao za svoj novi klub Mančester Junajted, a moglo bi da se desi da nigerijski reprezentativac bude u sastavu Olea Gunara Solšera u meču 26. kola protiv Čelsija narednog ponedeljka na "Samford bridžu".

Odion Igalo se Junajtedu priključio poslednjeg dana prelaznog roka, ali nije priključen i ostatku tima. Ceo tim se sprema za nastavak sezone u Španiji, dok je on u Engleskoj gde radi individualno sa trenerom Vejnom Ričardsonom.

Povezano

 „On je potpuno profesionalan i potpuno spreman. Zna šta želi da uradi. Bio je na pripremama, pa se radi o tome da ne žele da ga preopterete prevelikom količinom napora. Radi se o njegovoj mobilnosti, fleksibilnosti i tome da radi bazične stvari prve nedelje. Sada počinje ozbiljniji trening i podižemo intenzitet. U dobroj je formi bio kada je došao„, rekao je trener koji radi sa Igalom Vejn Ričardson.

Igalo je inače zbog koronavirusa i svog boravka u Kini bio sprečen da se priključi ostalom delu ekipe na vreme. Zato trenira sam sa Ričardsonom i britanskim tekvondo timom.

Junajted će oceniti gde je on, moraće da ide na nega testiranja, ali mi mu dajemo te pripreme. Uvek možemo da kažemo kada igrač dođe kakav mu je stav. On je došao i bio je spreman da radi, on je sportista. Kada bude izašao na teren imaće težinu Mančester Junajteda na ramenima ali mislim da ga to ne brine. On je profesionalac koji zna šta treba da radi ako želi da bude tamo gde treba„.

Igalo ima 30 godina i u januaru je stigao u Junajted iz Šangaj Šenhua. Mogao bi da ima svoj prvi meč ove sezone protiv Čelsija u Premijer ligi u ponedeljak kada „crveni đavoli“ budu gostovali „plavcima“.