Sunes o Pogbi: Kako može da ne želi da igra za MUFC?

Premier League 2. mar 20204:39 > 4:44
Podeli:
Clive Brunskill/Getty Images

Nekadašnji menadžer a sada stručni konsultant Grem Sunes je pred meč Evertona i Mančester Junajteda u nedelju govorio veoma oštro o vezisti "crvenih đavola" za koga smatra da ne želi da igra za ekipu sa "Old traforda".

Pol Pogba je ove sezone često povređen, a odsustvo je toliko često i sumnjivo da neki sa razlogom ne veruju u to da on uopšte želi da igra za Mančester Junjated. Sve češće se priča o tome da bi mogao da napusti „Old traford“ i da je na pomolu još jedan njegov prelazak u Juventus. Ovaj skupo plaćeni fudbaler je ove sezone odigrao svega osam utakmica za svoju ekipu.

Povezano

 „Možda je to samo cinik u meni, mislim o Polu Pogbi i vidim ga kako igra na svadbi, vidim ga kako šutira na koš i cinik u meni misli da on ne želi da bude u Junajtedu. Kako možeš da ne želiš da igraš za Mančester Junajted, ako je to slučaj? Imaš Andrea Gomeša koji je igrao danas posle užasne povrede skočnog zgloba. Da li je imao 14 polomljenih kostiju? Možda Junajted treba da vidi sa lekarima na Gudisonu kako su spremili Gomeša tako brzo. Koliku kvotu ćete mi dati da će Pogba igrati narednih šest ili sedam utakmica s obzirom na to da sledi Evropsko prvenstvo?„, rekao je ogorčeni Grem Sunes.

Škot je inače uporedio Pogbinu povredu skočnog zgloba zbog koje propušta utakmice ove sezone i užasnu povredu Andrea Gomeša koji je pre nekoliko meseci imao poptunu dislokaciju zgloba u meču sa Totenhemom.ž