Širer: Kejn će otići ako ne osvoji nešto

Premier League 26. mar. 202011:43 > 11:45
Podeli:
Stephen Pond/Getty Images

U podkastu BBC legendarni Alan Širer je govorio o Hariju Kejnu i njegovoj trenutnoj situaciji u Totenhemu. Kako god se aktuelna sezona završi, i ako se uopšte završi, napadač Spursa će još jednom morati da se pomiri sa činjenicom da trofeja još uvek nema.

Hari Kejn nije baš ni bio u mogućnosti da mnogo pomogne svom timu jer je u većem delu sezone bio povređen. To je napravilo gomilu problema za Spurse i menadžera Žozea Murinja koji je upravo doveden da osvaja trofeje. To bi trebalo i da zadrži Harija Kejna u Totenhemu.

Pretpostavljam da ako ne osvoji ništa u narednih 12 meseci onda mora da ide. Probaće još jednu godinu mislim, a ako se ništa ne desi po pitanju trofeja, otići će on„, rekao je Alan Širer u jednom podkastu BBC.

Širer je inače najbolji strelac Premijer lige sa 260 golova, dok Kejnima 136. Alana su sagovornici Geri Lineker i Ian Rajt pitali da li bi Kejn mogao da ga prestigne.

Zavisi od zdravlja, od toga gde je i kakve uspehe bude imao sa klubom u kom je – bilo da su to Spursi ili neki drugi klub. BIće mu teško. On je na 136 golova i ima mnogo pitanja sa rečju „ako“. Ako ostane zdrav ili ako ostane u Prmeijer ligi. Biće teško ali probaće jednog dana„, kazao je nekadašnji napadač Njukasla, Blekburna i Sautemptona.