"Ne verujem da Mane želi zauvek da ostane u Liverpulu"

Premier League 19. apr 20200:34 > 0:39
Podeli:
Getty Images/ Dan Istitene

Kolega Sadija Manea iz nacionalnog tima Senegala Keita Balde istakao je da veruje da bi napadač Liverpula uskoro mogao da poželi promenu i ode u neki drugi klub.

To zavisi od nekoliko stvari. Ne znam koja je njegova odluka, ali verujem da bi on u narednih godinu, dve mogao da poželi da promeni neke stvari“, istakao je Balde, koji od 2017. brani boje Monaka, u intervjuu za „As“.

Mane važi za jednog od najboljih igrača ekipe Jirgena Klopa. Senegalac je u aktuelnoj sezoni odigrao 38 mečeva, u kojima je upisao 18 golova. 28-godišnjak je u Redsima od 2016. godine i poseduje ugovor do 2023. U poslednje vreme se spekulisalo da je madridski Real zainteresovan za njega.

Ne verujem da on želi zauvek da ostane u Liverpulu. Mane je pametan momak i zna šta je za njega dobro i šta mora da učini. Međutim, u Madridu se spominju imena brojnih grača. U Liverpulu ne razmišljaju o tome da ga prodaju. Trener ga veoma voli. Mane je klubu dao mnogo, ali i klub njemu. Zbog toga bi ponuda trebalo da bude veoma unosna, kako bi on odlučio da napusti Liverpul. Veliki tim bi morao da pokuca na njegova vrata i da mu mnogo toga obeća. On je sjajan momak, koji zaslužuje najbolje. Skroman je i sve je sâm postigao. Zaslužuje da bude tamo gde je sada“.

Brzonogi Senegalac je za Redse do sada odigrao 161 meč, a njegova tržišna vrednost trenutno je procenjena na oko 120 miliona evra.