Sisoko i Orije ignorisali uputstva, pa se izvinjavali

Premier League 21. apr 202020:11 > 20:14
Stu Forster/Getty Images

Fudbaleri londonskog Totenhema Serž Orije i Musa Sisoko oglušili su se o preporuke Ministarstva zdravlja Velike Britanije tako što su na Instagramu objavili snimke na kojima zanemaruju odredbe o odgovarajućoj udaljenosti.

Dvojica fudbalera su potom obrisali svoje postove, a na jednom se videlo kako Orije radi sprinteve i sedi pored Sisoka, zanemarujući društveno distanciranje.

Povezano

Obojica fudbalera Totenhema su se izvinila zbog nedoličnog ponašanja i izjavila da će donirati novac zdravstvenom sistemu Velike Britanije.

Svesni smo da kao profesionalni fudbaleri imamo odgovornost da budemo uzori, naročito tokom ovakvih perioda neizvesnosti. Želimo da se izvinimo zbog toga što smo bili loš primer. Poštujemo sve mere koje Vlada preuzima kako bi umanjila broj izgubljenih života tokom ove pandemije”, stoji u saopštenju koje su zajedno postpisali Serž Orije i Musa Sisoko.

Dve nedelje ranije menadžer londonskog tima Žoze Murinjo snimljen je kako drži individualni trening vezisti Tanguju Endombeleu, a zbog toga se kasnije izvinio jer takvi treninzi nisu u skladu sa propisima Vlade.