Voker: Tabloidi maltretiraju moju porodicu i mene

Premier League 8. maj 202013:16 > 13:32
Laurence Griffiths, Getty Images

Fudbaler Mančester Sitija Kajl Voker već nekoliko sedmica, od kada je počeo karantin zbog koronavirusa, nalazi se na meti engleskih tabloida, zbog čega je sada odlučio da izda saopštenej za javnost.

Ostrvski mediji su pisali da je pravio žurku za vreme karantina na kojoj su glavne zvezde bile prostitutke, posle čega je usledilo svakodnevno praćenje svakog njegovog koraka, kada su otkrili da je još dva-tri puta prekršio karantin, kada je otišao na sestrin rođendan, kada je svratio kod roditelja i kada je išao u vožnju biciklom.

„Zbog poslednjeg članka o mojoj porodici i meni nemam kud nego da se ovako javno oglasim. U poslednje vreme proživljavam jedan od najtežim perioda u svom životu, za šta preuzimam punu odgovornost. Međutim, sada već osećam da me maltretiraju. Sada je reč o zdravlju članova moje porodice koje je ugroženo zbog torture, uključujući i moje male dece“, napisao je Voker, pa potom se potrudio da objasni svoje incidente.

„U sredu sam bio u Šefildu da sestri odnesem rođendanski poklon, kada me je zagrlila. Šta je trebalo da uradim, da je odgurnem? Potom sam bio kod roditelja da uzmem kuvanu hranu. I ja sada pitam da li su zbog toga morale da izađu u javnost fotografije članova moje porodice i da se o njima piše, što ih je jako uznemirilo? Ja se ne osećam bezbedno ni u privatnosti svog doma jer imam utisak da me stalno prate, zašto i oni tako da se osećaju? Kad će biti kraj ovog ludila? I ja sam ljudsko biće, iako sam profesionalni sportista. Da li neko razmišlja o osećanjima i mentalnom maltretiranju moje porodice i mene?“, zapitao se između ostalog defanzivac Mančester Sitija, a žurku zbog koje će biti kažnjen od strane kluba nije pominjao.