Interna stvar Vulvsa: Gibs-Vajt prekršio karantin

Premier League 12. maj 202016:53 > 16:56
David Ramos/Getty Images

Iz fudbalskog kluba Vulverhempton objavili su da su svesni da je njihov igrač sredine terena Morgan Gibs-Vajt prekršio mere karantina zbog pandemije koronavirusa time što je prisustvovao jednoj kućnoj žurci u Londonu, ali da će se interno pozabaviti time.

Na videu na društvenoj mreži Snepčet, koji je u međuvremenu obrisan, vidi se 21-godišnji Gibs-Vajt na žurci koja je organizovana tokom prvog vikenda maja. Rojtersu su iz redova Vulvsa rekli da je to interna stvar kluba.

Povezano

Prošlog meseca mladi reprezentativac Engleske je na društvene mreže postavio poruku u kojima poručuje svima da ostanu kod kuće i poštuju mere koje je propisala Vlada u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Gibs-Vajt nije jedini igrač iz Premijer lige koji je prekršio karantin. Fudbaler Evertona Moize Kin je organizovao žurku u svom stanu, zbog čega postoji mogućnost da ga klub kazni. Defanzivcu Mančester Sitija Kajlu Vokeru takođe preti diciplinska kazna pošto je navodno organizovao žurku sa dve prostitutke u aprilu. Voker se takođe našao na udaru prošle nedelje jer je otputovao u Šefild da bi video porodicu.

Premijer liga je suspendovana 13. marta, a trenutno su u toku pregovori oko njenog nastavka u junu.