Džeko druguje sa Kolarovim

Premier League 11. jan 201115:36 > 20:30
Podeli:

Novi napadač Mančester Sitija Edin Džeko je prezadovoljan prvim danima u novom klubu. U rekordnom transferu kada je Bundesliga u pitanju, vrednom 30 miliona evra, reprezentativac Bosne i Hercegovine je stigao među „građane“, a trener Roberto Manćini očekuje da bude tas na vagi koji bi mogao da presudi u borbi za titulu u Premijer ligi.

– Poslednji put sam engleski pričao još u osnovnoj školi i malo prošle godine kada sam odgovarao na pitanja engleskih novinara. Mislim da sam se odlično snašao, što mi je drago jer će i Englezi ceniti što sam došao pripremljen – rekao je Džeko.

Engleski mediji Sitijeve zvezde nazivaju pijanim milionerima. Upoznat je Džeko da su se na treningu nedavno potukli Kolo Toure i Adebajor, a pre njih Boateng i Baloteli.

– Znam da se to događalo, ali na treningu je neverovatno pozitivno raspoloženje. Svi su opušteni. Kako bismo mi iz Sarajeva rekli, svi su raja. U svakom klubu ima sukoba među igračima. Bilo ih je i u Volfsburgu.

Najviše vremena Džeko provodi s reprezentativcem Srbije Aleksandrom Kolorovom, ali i sa Boatengom, Kompanijem i De Jongom.

– Drago mi je da sam opet u plavoj boji – rekao je Džeko aludirajući na to da je u Željezničaru počeo karijeru.

Author: M. M.