Policija obustavila istragu o napadu na Vudvordovu kuću

Premier League 16. jun 20209:05 > 9:13
Podeli:
Michael Regan Getty Images Sport

Plicija je zatvorila istragu o napadu na kuću Eda Vudvorda.

U januaru su besni navijači Mančester junajteda zapaljenim predmetima gađali kuću Eda Vudvorda. Policija je tada pokrenula istragu, a Mančester junajted je najavio i tužbe protiv tabloida San čiji je reporter bio na licu mesta.

Policija je u ponedeljak objavila da je istraga zatvorena i da neće biti preduzimane nikakve dalje akcije ukoliko se ne pojave novi dokazi.

Povezano

„Oko 22:45 u noći 28. januara obavešteni smo o incidentu. Nakon opširne istrage, o čemu smo u potpunosti obaveštavaili oštećenog, policija neće preduzimati dalje mere. Ukoliko bude bilo kakvih novih dokaza ili se pojavi neko ko bi mogao da bude svedok, policija će ponovo pokrenuti ovaj slučaj“, navodi se u saopštenju policije.

Do napada na Vudvordovu kuću došlo je u periodu kada su navijači kluba sa Old Traforda bili prilično besni zbog poteza i izjava jednog od prvih ljudi kluba. Junajted je tada najavio da će doživotno zabraniti dolazak na stadion svima za koje se dokaže da su učestvovali u napadu, ali od tada se ništa jasno nije saznalo o celom slučaju.