Spremni da ga poklone: MUTD istakao cenu za Aleksisa

Premier League 16. jul 202022:02 > 22:15
Podeli:
Getty Images/Emilio Andreoli

Došao je Aleksis Sančes u Mančester Junajted kao veliko pojačanje, posle sjajnih igara u Arsenalu. Međutim, od tada samo je bleda senka tog igrača.

Ove sezone došao je u Inter na pozajmicu. Stvari se nisu naročito promenile, došao je red povreda, a i ono malo što je igrao nije bilo impresivno. Ipak, od kada se nastavila Serija A posle pandemije koronavirusa, stvari su krenule na bolje. Zabeležio je gol i pet asistencija i Konte je izrazio želju da se otkupi njegov ugovor.

Povezano

Kada ga je dovodio iz Arsenala Mančester Junajted je za Čileanca dao Henrika Mhitarijana, što se tada procenjivalo kao 34 miliona evra. Crveni đavoli su dugo želeli da ga prodaju, rasterete se njegove velike plate, ali ne i da ga poklone. Tačnije, želeli su da ga prodaju za približno novca za koliko su ga kupili. Međutim, i to se menja. Svesni da ne mogu da dobiju toliko novca, snizili su zahtev i sada za Sančesa traže 20 miliona evra.

Sada je Inter na potezu. Videćemo da li baš toliko žele Čileanca. Da se Konte pita, verovatno bi bez problema dao ovaj novac. Ali Bepe Marota je druga vrsta. Navodno, nije voljan da potroši ovoliki novac na 31-godišnjaka, za koga se može reći da je već odigrao najbolji fudbal u karijeri.