"Kutinjo bi da se vrati u PL, obožava engleski fudbal"

Premier League 28. jul. 202015:30 > 15:34
Podeli:
Alexander Hassenstein/Getty Images

Iako je pre nekoliko godina jedva čekao da napusti Liverpul i pređe u Barselonu, Filipe Kutinjo sada želi povratak na ostrvo i u Prmeijer ligu.

Te 2017. godine je Filipe Kutinjo insistirao da pređe iz Liverpula u Barselonu. Jirgen Klop ga je pustio tek na zimu 2018. godine, a u međuvremenu je Liverpul postao šampion Evrope i šampion Engleske i tim iz kojeg sigurno niko ne želi da ode.

Kutinjo je mislio da će u Barseloni imati odličnu karijeru ali nikada nije uspeo da se adaptira kako treba pa je bio pozajmljen Bajernu minule seozne. Brazilac sada želi nazad u Englesku jer nigde ne uspeva da se nametne u dovoljnoj meri.

Povezano

 „Ne krijemo da želi da se vrati u Premijer ligu ako može. On obožava da igra u Premijer ligi i mislim da je to jedan od njegovih prioriteta, ali takođe on nije protiv toga da ostane u Barseloni. Ima dosta zainteresovanih jer je on velik igrač i ima uvek dosta onih koji ga žele„, rekao je agent Filipea Kutinja Kia Jorabhijan.

Liga šampiona može da traje do 23. avgusta i biće veoma teško za igrače poput Kutinja da nađe angažman pre toga. Veoma je i njemu teško da se obaveže. Zbog koroanvirusa ne verujem da će biti transfera od 80 do 100 miliona evra. Biće mnogo više onih od 10, 30 ili 40 miliona„, dodao je Kutinjov agent.