Ridiger: Timski sjajno, lično nisam zadovoljan

Premier League 31. jul. 202018:45 > 18:46
Podeli:
Pool/Getty Images

Štoper Čelsija Antonio Ridiger kaže da nije zadovoljan svojim igrama ove sezone, ali i da su najvažniji timski uspesi.

Plavci su obezbedili plasman u Ligu šampiona, a u subotu od 18.30 (prenos na Sport klubu) igraju finale FA kupa sa Arsenalom. Ipak, u Premijer ligi primili su 54 gola, što je najlošije u eri Romana Abramoviča koja je počela 2003. godine.

Povezano

“Pre svega, ne želim da tražim izgovore. S obzirom na sve što se dršava, bila je ovo teška sezona. Bilo je uspona i padova, dobrih i loših utakmica. Lično, nisam baš zadovoljan kako sam ja igrao, ali na kraju krajeva je najvažnije da smo ostvarili ciljeve kao tim. Sada želimo i da osvojimo trofej“, rekao je 27-godišnji Ridiger.

Nemac je otišao na operaciju kolena u aprilu 2019. godine, pa je propustio deo prve sezone pod menadžerom Frankom Lampardom i trebalo mu je neko vreme da se nametne.

“Kada nam je dan, možemo da pobedimo svakog, ali moramo da budemo konstantniji jer kada nam nije dan, onda takođe možemo da izgubimo od bilo koga. Moramo da nađemo ravnotežu. Svesni smo toga, i ja sam svestan toga“, dodaje štoper, koji je u Čelsi došao iz Rome 2017. godine.

Osim FA kupa, Čelsiju predstoji i revanš osmine finala Lige šampiona sa Bajernom, a Bavarci su prvi meč dobili sa 3:0.