Nisu svi Đavoli loši: Heroj Lindelef sprečio pljačku

Premier League 24. avg. 202023:12 > 23:18
Podeli:
Michael Steele, Getty Images Sport

Defanzivcu Mančester Junajteda Viktoru Lindelefu mogu da pobegnu Kejn, Aguero ili Salah na terenu, ali lopov na ulici nikako.

Švedski internacionalac je heroj dana u rodnom Vesterasu. Sprečio je da jedna baka od 90 godina bude pokradena, tako što je pojurio sa lopovom i držao ga dok nije došla policija.

Povezano

Lopov je oteo tašnu starici i počeo da beži niz ulicu gde je Viktor bezbrižno šetao sa suprugom Majom i njihovim sinom. Kad je shvatio šta se dešava fudbaler Mančester Junajteda je reagovao bez mnogo razmišljanja i pet minuta držao prestupnika.

Policija je potvrdila da se dogodio incident, ali nije objavila imena.

Policija koristi priliku da se zahvali čoveku na brzoj i mudroj intervenciji čime je sprečio krađu„, stoji u saopštenju organa reda.

Međutim, iz Mančester Junajteda su potvrdili sa je reč o njihovom fudbaleru:

Ponosni smo na Viktora, ali on kaže da je uradio samo ono što bi verovatno svako u toj situaciji„, rekao je medijiima izvor sa Old Traforda.

Ovaj događaj došao je nedugo pošto se drugi defanzivac Mančester Junajteda kapiten Hari Megvajer sukobio sa policijom u Grčkoj zbog čega su duhoviti Englezi počeli da zbijaju šale na račun dobrih i loših Đavola…