Bez reči, samo poneka suza: Henderson oduševio Lovrena

Podeli:
Richard Heathcote / Staff

Kapiten Liverpula Džordan Henderson poslao je nekadašnjem saigraču Dejanu Lovrenu repliku šampionskog pehara Premijer lige i emotivnu poruku.

Hrvatski fudbaler napustio je Liverpul nakon osvajanja titule šampiona Engleske i prešao u redove ruskog prvaka Zenita.

„Nemoguće je misliti o Liverpulu bez tebe i još nisam prihvaio činjenicu da se nećeš vratiti. Bio si važan deo našeg tima i pomogao si nam da dođemo na nivo na kome smo. Čak i u vremenima kada ti je bilo teško, bio si tu za sve ostale. Nikada neću zaboraviti podršku koju si mi pružio. I ti si uvek bio ‘kapiten’, nije ti bila potrebna traka“, poručio je Henderson u pismu.

Povezano

„Svaki igrač, bez obzira na to odakle je došao, sprijateljio bi se sa tobom. To je neverovatna ljudska osobina. Već mi nedostaješ, iako svakog trena očekujem da se pojaviš. Nadam se da shvataš koliko cenimo sve što si učionio za ovaj klub i tim. Ne mogu dovoljno da ti zahvalim i uvek ću biti tu za tebe i tvoju porodicu. Srećno u budućnosti, znaj da i dalje imaš braću u Liverpulu, šta god da ti treba“.

Lovren je uzvratio lepim rečima, pošto je na društvenim mrežama podelio sliku poklona koji je dobio.

„Hvala, kapitenu! Reči nisu potrebne… Možda pokoja suza. Blagosloven sam neverovatnim iskustvom koje sam stekao s tobom. Srećno u narednoj sezoni i hvala na divnom poklonu“, rekao je Hrvat.