Anćeloti I Kalvert-Luin menadžer i fudbaler meseca u PL

Podeli:
Ian MacNicol, Getty Images

Odlični rezultati Evertona na početku sezone doneli su priznanja Karlu Anćelotiju i Dominiku Kalvert-Luinu, menadžeru i golgeteru ekipe sa Gudison Parka.

Vreme radosti na Gudison Parku.

Povezano

Everton je sjajno krenuo u novoj sezoni Premijer lige, jedini je ostvario četiri pobede iz isto toliko utakmica (Totenhem 1:0, Vest Brom 5:2, Kristal Palas 2:1 i Brajton 4:2) i trenutno je prvi na tabeli. Maksimalan učinak ima još samo Aston Vila, ali iz tri utakmice.

Zato i ne čudi što su menadžer tima Karlo Anćeloti i golgeter Dominik Kalvert-Luin dobili nagrade za prethodni mesec u Premijer ligi.

Sjajni italijanski trener preporodio je tim sa Gudison Parka, dok je 23-godišnji engleski napadač postigao pet golova u septembru, ukupno šest od početka Premijer lige.

Kalvertu-Luinu stigla je još jedna nagrada, poziv u reprezentaciju Engleske za koju je debitovao golom u meču sa Velsom u četvrtak. Gordi Albion je pobedio 3:0, a napadač Evertona je postigao vodeći gol na londonskom Vembliju. 

Ekipu Evertona u narednom kolu Premijer lige očekuje veliki gradski derbi protiv šampiona Liverpula, koji je posle dobrog starta sezone doživeo protiv Aston Vile (2:7) jedan od najtežih poraza u istoriji kluba.

Taj duel sa Gudison Parka svakako ćete moći da gledate uživo na Sport Klubu.  

Getty Images/Ian MacNicol