Klop razgovarao sa Salahom, sve je "u redu"

Premier League 20. nov. 202014:36 > 14:38
Podeli:
Emilio Andreoli/Getty Images

Jirgen Klop rekao je da je razgovarao sa Mohamedom Salahom o njegovom ponašanju tokom boravka u Egiptu koje je rezultiralo pozitivnim testom na koronavirus. I to ne jednim nego dva.

Mohamed Salah propustio je obe utakmice reprezentacije Egipta i propustiće najmanje dva meča Liverpula – derbi sa Lesterom i meč Lige šampiona protiv Atalante zbog karantina na koji je obavezan dok čeka negativan rezultat testa na koronavirus.

Mediji spekulišu da se Salah zarazio na bratovljevoj svadbi sa koje su se pojavili i snimci na društvenim mrežama.

Salah se i pored dva pozitivna testa vratio u petak i u karantinu je. Klop kaže da je njegov odnos sa igračem „u redu“.

„Oseća se dobro. Nemam šta javno da kažem o tome o čemu smo razgovarali, kao što ne govorim ni o čemu sam razgovarao sa drugim igračima. Ali mogu da kažem da sam na leto bio u Nemačkoj i da je moj prijatelj zbog toga pomerio proslavu svog rođendana. Trebalo ja na toj proslavi da bude 50 ljudi. U poslednjem trenutku sam odlučio da ne idem iako je to u Nemačkoj bilo dozvoljeno. Čak je bilo i napolju, ali ipak nisam išao“, rekao je Klop.

„U nekim drugim zamljama je pritisak javnosti drugačiji, a bratova svdba je ipak poseban momenat. Ono što mogu da kažem je da su moji igrači veoma disciplinovani. Bilo je nekih slučajeva, ali svi veoma dobro znaju kakva je situacija. Nekada stvari ne rade kako si planirao i onda se nađeš u ovakvoj situaciji. Sve ostalo je između mene i Moa, već smo to rešili tako da je sve u redu“, dodao je Klop.