Brajton i Liverpul u najboljoj mogućoj rezoluciji!

Premier League 25. nov. 202012:33 > 12:37
Podeli:
sport klub

U subotu od 13:30 u jednom od najzanimljivijih mečeva 10. kola Premijer lige sastaju se Brajton i Liverpul a prenos ćete moći da gledate i na SK 4K.

Liverpul dolazi na ovaj meč nakon ubedljive pobede i još ubedljivije igre protiv Lestera. Tim Jirgena Klopa dokazao je da može da igra protiv bilo koga čak i u slučaju kada im nedostaje pola prvog tima.

Ipak, važno je da se oporavio Fernandinjo da donese stabilnost u zadnjoj liniji, za Džejmsa Milnera godine su samo brojka  apo poslednjim informacijama, ponovo je zdrav i Mohamed Salah i verovatno će biti u konkurenciji za ovaj meč na „Ameks“ stadionu.

Brajton nije najbolje počeo sezonu, ali u prethodnom kolu su ostvarili izuzetno važan trijumf protiv Aston Vile koji ih je lansirao van opasne zone. Ipak, moraće da zadrže tu dobru formu ako žele opstanak u eliti. Raduje i to što je Dani Velbek ponovo u golgeterskoj formi i sa njim je ovaj tim mnogo opasniji.

Jason Cairnduff – Pool/Getty Images

Liverpul se pomenutom pobedom nad Lesterom popeo na 20 bodova, koliko ima i prvoplasirani Totenhem. Ali, jasno je da će sezona biti mnogo neizvesnija nego prethodna i da će se titula odlučivati upravo na ovakvim utakmicama. Obratite pažnju na Žotu, koji je došao u Liverpul i odmah se uklopio u sistem Jirgena Klopa pružajući sjajne partije.

Naravno, osim na SK 4K, ovaj meč ćete moći da gledati i na našim „glavnim“ kanalima. Za sada ne znamo tačno, ali prenos će verovatno biti na SK2.