Berbatov: Junajted bi mogao da dovede Ramosa

Premier League 26. nov. 202015:28 > 15:35
Podeli:
Getty Images/Clive Mason

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Dimitar Berbatov rekao je da bi njegov klub trebalo da pokuša da angažuje Serhija Ramosa iz Real Madrida.

„Igrač njegovog kvaliteta i iskustva bi odlično došao Junajtedu. Vidim da još nije dogovorio nastavak saradnje sa Realom, tako da nije nemoguće dovesti ga. Znamo svi da Madriđani nisu radi da zadržavaju igrače u nekim godinama“, rekao je Bugarin, pa potom nastavio:

Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

„Mislim da je njemu prioritet da se dogovori sa čelnicima Reala i produži ugovor. Pitanje je da li će mu ponuditi zadovoljavajuće uslove, jer do sada pregovori nisu išli glatko. Junajted bi mogao to da iskoristi i dovede ga. Ramos je uprkos godinama jedan od fizički najspremnijih igrača na svetu, a pored toga znam da mu je velika želja da se oproba u Premijer ligi. Mančester Junajted je klub koji ide uz njegovu klasu, tako da tu ne bi bilo greške. Uz to videli smo na primeru Tijaga Silve, koji je stariji od Serhija, da igrači u godinama mogu da debituju u engleskom prvenstvu“, rekao je Berbatov.

Povezano