Mitrović nije na prodaju, a u redu stoje Benfika, Fulam, Menhengladbah…

Podeli:

Belgijski mediji su pre nekoliko dana otkrli da se portugalska Benfika raspitivala za Aleksandra Mitrovića. Međutim, verovatno i pre nego što su došli u situaciju da s Anderlehtom popričaju na temu prodaje srpskog napadača dobili su negativan odgovor. Međutim, interesovanje Benfike pokrenulo je lavinu. 

Transfermarkt prenosi da je Borusija Menhengladbah zainteresovana za napadača Anderlehta. Naravno, radi se o Mitroviću, koji je skrenuo na sebe pažnju i bundesligaša. Pišu da je njegova tržišna vrednost 7.5 miliona evra, ali je malo verovatno da će napustiti Belgiju za manju sumu od 15 miliona. Takođe, pored Borusije i Benfike, u redu za 19-godišnjeg napadača stoje Fulam i Rubin.

Mitroviću ugovor sa Anderlehtom ističe 2018. godine. Ove sezone je već postigao tri gola, na prva dva kola tamošnjeg šampionata i jedan u Kupu. Mitrovićev agent Nenad Jestrović rekao jeportugalskim medijima da od transfera neće biti ništa.

– Transfer ne dolazi u obzir. Mitrović će u Anderlehtu sigurno ostati još jednu sezonu. To je najbolja odluka za njegov razvoj – poručio je Jestrović.

(Fot MN Press)

Author: Sportal.rs