LALANA SE VRAĆA NA SENT MERI: Neću slaviti gol

Podeli:
Engleski reprezentativac Adam Lalana žali zbog načina na koji je letos prešao iz Sautemptona u Liverpul za 30 miliona evra.

Lalana je bio jedan od trojice ključnih igrača koji su Sent Meri zamenili Enfildom (Riki Lambert, Dejan Lovren).

I dok se njihov bivši tim bori za Ligu šampiona, Liverpul je tek sada ušao u igru za plasman u Evropu, posle očajnog početka sezone.

„Nisam glup, jasno mi je da mi neki navijači Sautemptona još nisu oprostili. Žalim zbog načina na koji sam otišao, ne zbog svega, ali nisam se rastao od kluba na najlepši mogući način. Kad je prva ponuda odbijena rekao sam klupskoj upravi kako bi mi bilo drago kad bi se klubovi dogovorili u vezi mog transfera i to je sve, nisam nikome postavio ultimatum da me proda „redsima“. Kad je došla druga, rekao sam kako više neću da igram za klub. Tad sam odlučio da je vreme da idem dalje“, rekao je Lalana.

Lalana nije igrao na otvaranju sezone kada je Liverpul savladao Sautempton 2:1, zbog čega mu je bilo drago. Međutim, predstojećeg vikenda će se verovatno naći na Sent Meriju.

„Nije mi žao što sam taj dan bio na tribinama, bio sam emotivan samo što sam gledao tu utakmicu, a što bi tek bilo da sam igrao. Ali navikao sam se na to poslednjih meseci i mislim da će mi sad biti lakše, ako zaigram. Neću slaviti ako dam gol“, istakao je Lalana.

Author: AK