KABAJ: Nisam imao ponudu nijednog velikana

Premier League 25. avg 201513:16 > 13:26
Podeli:

Kristal Palas je u julu doveo Johana Kabaja iz PSŽ-a, a francuski internacionalac je priznao da se za dolazak u Palas odlučio jer tokom letnjeg prelaznog roka nije bilo ponude  nijednog „velikana“ iz Premijer lige.

„Nijedan od velikih klubova nije pokazao interesovanje za mene, ali nije bila teška odluka odlučiti se za Palas, ni najmanje,“ rekao je Kabaj.

Francuz će dolaskom na Sehrst park ponovo sarađivati sa menadžerom Alanom Pardjuom, sa kojim je radio dok je nosio dres Njukasla.

„Osećam se veoma dobro. Ponovo ću trenirati pod vođstvom bivšeg trenera, tako da znam da ne idem u nepoznato,“ dodao je Kabaj.

Novi igrač Palasa je otkrio i da mnoge stvari nisu funkcionisale na pravi način u Parizu.

„Teško je da igrate u timu u kom znate da morate da pokušate bilo šta kako biste postigli uspeh. I na kraju, kada uradite neku od tih stvari, one nekada uspeju a nekada ne. Bio sam svestan toga kada sam dolazio,ali i da je bilo nekoliko pojedinaca koji nisu želeli moj dolazak. Čim bi izgubili loptu, propustili da prekinete akciju rivala ili uputili netačan pas ljudi bi se drali na vas, ili vas gledali sa prekorom,“ dodao je Kabaj.

Author: Jelena Lukić