Predsednik Totenhema pretio Modriću

Premier League 10. jul 201119:40 > 11. jul 2011 10:46
Fudbaler Totenhema Luka Modrić kaže da mu je predsednik kluba Danijel Levi pretio neigranjem ukoliko ne odustane od želje da pređe u Čelsi.
“Podsetio sam predsednika na naš džentlmenski dogovor od prošlog leta, kada sam produžio ugovor“.
„Tada smo otvoreno razgovarali i dogovorili se da ćemo razmotriti situaciju i naći najbolje rešenje za sve ako neki veći klub bude dao konkretnu ponudu. Sada Levi ne želi da razgovara sa mnom i pretio je da će me preseliti na klupu ili na tribune ukoliko ne prihvatim stav kluba”.
“Mnogo toga je napisano u vezi sa mojim sastankom sa Levijem, koji je dao javnosti konfuznu izjavu oko sadržaja tog razgovora. Moram da kažem da sam generalno razočaran onim što mi je on rekao, a nije ga bilo briga za ono što sam ja njemu govorio. To me je samo učvrstilo u mišljenju da sam u pravu što razmatram odlazak. Nadam se da će na kraju shvatiti situaciju i da ćemo se rastati na prikladan način”, dodao je 25-godišnji hrvatski reprezentativac. 
Za Modrića je Čelsi ponudio 22 miliona funti, ali su ‘Pevci’ odbili da razgovaraju o transferu. 

“Nema sumnje da me Čelsi želi – poslali su konkretnu ponudu, a znam da je Čelsijev novi menadžer Andre Viljas Boaš rekao da me želi u ekipi. Naravno da mi laska to interesovanje – to je klub o kojem svi igrači sanjaju. Nisam doneo odluku preko noći – dugo sam razgovarao sa porodicom i ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Razmišljao sam, odmeravao i na kraju odlučio da je ovo najbolja opcija”.

Author: AK