Ako NES ode u Totenhem, u Vulvse dolazi naravno Portugalac

Podeli:
Nuno Espirito Santo
Darren Staples/CSM via ZUMA Wire

Portugalski stručnjak Nuno Espirito Santo je jedan od kandidata za menadžera Totenhema. On je trneutno na klupi Vulverhemptona gde bi takođe mogao da ga zameni Portugalac.

Žoze Murinjo je u ponedeljak završio svoju kratku epizodu u Totenhemu. Gazdama se nisu svideli rezultati koje je Portugalac doneo, a moguće je da će jedan njegov sunarodnik probati naredne sezone to da promeni. Naime iako se priča da Spursi žele Masimilijana Alegrija i Julijana Nagelsmana na klupi, u Engleskoj mediji pišu i da se Vulvsi spremaju na život bez Nuna Espirita Santa koji bi prešao baš u Totenhem.

On bi dobio poverenje finansijski moćnih Spursa iako je aktuelna sezona Vulverhemptona veoma loša. Ipak prethodni rad ovog menadžera nije prošao neopažen i Danijel Levi želi upravo Nuna na klupi.

U Vulverhemptonu izleda da ne žele da promene sistem i probaće da nađu čoveka koji bi bio sličan Nunu. Naime među kandidatima za trenera su sve portugalski stručnjaci. Priča se da će na „Molinju“ Vitor Pereira, Rui Faria ili Bruno Lage, a osim što im je svima zajedničko da su Portugalci, svi imaju dobre odnose sa fudbalskim agentom Žoržom Mendešom.

Komentari

Vaš komentar