Arsenal bi Sergeja koji izgleda želi da ide iz Rima

Premier League 15. dec 202219:035 komentara
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Kako pišu italijanski novinari Arsenal je još jedan u nizu klubova koji su zainteresovani za Sergeja Milinkovića Savića, a ponudu bi londonski velikan mogao da pošalje na leto.

Sergej je odavno već „zlatna koka“ vlasnika Klaudija Lotita. Gazda rimskog tima sa druge strane nije do sada iskazao nikakvu nameru da proda srpskog vezistu i uvek je tvrdio kako on košta 100 miliona evra. Po poslednjim procenama on želi između 80 i 100 miliona, ali će ta cena biti znatno manja na leto 2023.

Naime to će biti poslednje leto koje bi Milinković Savić proveo u Rimu na osnovu aktuelnog ugovora koji važi samo do 2024. godine. Sergej po navodima Releva nema nameru da potpiše novi ugovor i to bi značilo da će Lacio morati da ga proda predstojećeg leta i to za bitno manju sumu nego što je to bila prvobitna zamisao gazde Lotita.

Arsenal je jedan od klubova koji prate situaciju i mogao bi da ponudi 40 do 50 miliona koliko će iznositi ta umanjena cena zbog skorog isteka ugovora. Čelsi je takođe tim koji je zainteresovan za čitavu situaciju, a od ranije je poznato i da Juventus želi da otme Milinkovića Savića rivalu iz Serije A. Jedini je problem što Juve ne želi da nudi veliki novac za Sergeja i baš bi tu možda mogao da izgubi bitnu od enlgeskih klubova.

Komentari

Vaš komentar