Arsenal opet želi Jovića

Premier League 25. jan. 202210:32 > 10:401 komentar
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno, Getty Images Sport

Luka Jović mogao bi uskoro da se preseli u London.

Arsenal želi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone sa mogućnošću otkupa  ako se dobro pokaže.

Priča da bi srpski napadač mogao da pojača ekipu Mikela Artete bila je aktuelna i pre par meseci, ali onda je utihnula jer je londonski klub bio okrenut dovođenju drugih napadača, pre svega Dušana Vlahovića iz Fiorentine. Međutim, kako je sada jasno da od tog transfera neće biti ništa jer je visoki napadač dogovorio transfer u Juventus, Arsenal je ponovo pokazao interesovanje za fudbalera Real Madrida.

Jović ni ove sezone nema zadovoljavajuću minutažu u kraljevskom klubu, koji bi se rado odrekao njega pre svega zbog visoke plate, koja iznosi čak 10.000.000 evra godišnje, javljaju španski mediji.

Arsenal muči muku sa napadačima pošto je Pjer-Emerik Obamejan bio isteran iz tima zato što je bez dozvole kluba išao u Francusku da se dan pred utakmicu tetovira, dok Aleksandru Lakazetu i Ediju Nketiji na leto ističu ugovori i kako stvari stoje neće ostati u Londonu.

S druge strane, Joviću je neophodno da igra konstantno kako bi se vratio u golgetersku formu i tako oživeo karijeru. Čini bi se da bi ova saradnja bila na obostranu korist.

Komentari

Vaš komentar