„Arsenal? Posle tri meseca sam hteo da idem!“

Podeli:
Vilijan
AP Photo/Kirsty Wigglesworth via Guliver

Brazilski krilni fudbaler Vilijan, koji trenutno nastupa za Korintijans, govorio je za podkast Rija Ferdinanda o vremenu koje je proveo kao fudbaler Arsenala, ali nije imao lepe reči na račun mandata provedenog u redovima „Tobdžija“.

Brazilac je u sezoni 2020/2021. igrajući za Arsenal odigrao 37 duela u svim takmičenjima i postigao jedan gol.

Povezano:

Nisam bio zadovoljan u Arsenalu, zato nisam dobro ni igrao. Ne bih želeo da idem u detalje, ali zaista nisam bio zadovoljan. To nije bio slučaj na startu sezone, imao sam mnogo entuzijazma kada sam došao i želeo sam da napravim nešto veliko u Arsenalu. Posle tri meseca sam rekao agentu ‘želim da idem’. Ne bih želeo da govorim loše o klubu, ipak je to veliki klub, ali nešto nije funkcionisalo. Bilo je to najteže vreme za mene u čitavoj karijeri. Da, odrekao sam se velikog novca kada sam otišao, ali novac nije sve na svetu, treba da budete srećni kada se probudite i odete na trening, a ja to nisam bio. Ne bi ni bilo pošteno da sam ostao i primao novac, a da nisam motivisan za igru“, izjavio je Vilijan.

Vilijan (33) je u profesionalnoj karijeri pre nastupa za Arsenal i povratka u Korintijans bio igrač Šahtjora iz Donjecka, Anžija iz Mahačkale i Čelsija, čiji je dres nosio od 2013. do 2020. godine. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 70 utakmica i postigao 9 golova.

Komentari

Vaš komentar