Arteta: Moramo duboko da se zamislimo nad Brusovom izjavom

Premier League 21. okt 202113:202 komentara
Mikel Arteta, Stiv Brus
REUTERS/John Sibley

Na konferenciji za medije pred duel devetog kola Premijer lige sa Aston Vilom, menadžer Arsenala Mikel Arteta govorio je i o situaciji koja je okruživala otkaz Stivu Brusu u Njukaslu.

Osam mečeva u trećoj sezoni na klupi Njukasla opstao je Stiv Brus. Poslednji meč u kome je vodio Njukasl bio je 1.000. u njegovoj trenerskoj karijeri.

Povezano

Nakon vesti da više nije menadžer Njukasla, Stiv Brus je u intervjuu za Telegraf govorio o svim neprijatnostima koje su pratile poslednje mesece koje je proveo u klubu. Mikel Arteta smatra da je to „veoma tužno“.

„Bio sam iskreno veoma tužan nakon što sam pročitao Brusovu izjavu. Ovde govorimo o nekome ko je u fudbalu više od 40 godina, ko je vodio klubove na 1.000 utakmica, a onda čujete sa kakvim se stvarima suočavao i kakvo je zlostavljanje trpeo“, rekao je Arteta.

„Ne smemo da uzimamo zdravo za gotovo stvari koje se događaju, ne, moramo da ih promenimo. Mislim da moramo da razmislimo o ovoj izjavi jednog od najiskusnijih menadžera u engleskoj istoriji koji nam poručuje nešto važno. Za mene je ovo izuzetno važna izjava i moramo duboko da se zamislimo“, dodao je Arteta.

Komentari

Vaš komentar