Aubu opet želi Čelsi, Depaj na meti Juventusa

Podeli:
xRicardoxLarreinax via Guliver image

Kako pišu mediji u Španiji Pjer-Emerik Obamejang bi mogao opet u London, ali ovog puta bi bio član Čelsija. Sa druge strane još jedan napadač Barse je na izlaznim vratima kluba a radi se o Memfisu Depaju kog želi Juventus.

Dolazak Roberta Levandovskog u Barselonu je sve pomerio u napadu katalonskog kluba. On će morati da bude glavna „devetka“ na „Kamp nou“ i jasno je da za Obamejanga i Depaja tu više nema mesta. Barselona bi mogla da se odrekne jednog od njih dvojice ili čak od obojice.

Pjer-Emerik Obamejang, koji je došao minule zime iz Arsenala, je navodno opet na meti Čelsija. Taj klub ga želi jer je menadžer Tomas Tuhel imao odličnu saradnju sa Gaboncem kada su zajedno bili u Dortmundu. Auba je navodno bio blizu Čelsija i prošle sezone ali je tada ušao zbog toga u sukob sa Arsenalom čiji je kapiten bio pa je on na kraju prodat Barseloni.

Sa druge strane Memfis Depaj bi mogao u Juventus. Fabricio Romano piše da su otpali iz igre za Depaja i Totenhem i neki turski klubovi i da Juve u Memfisu vidi pravog igrača koji bi pojačao konkurenciju u napadu u kom je Dušan Vlahović.

Komentari

Vaš komentar