Big Sem besan na ligu: Sve čine da nas izbace!

Premier League 6. mar. 202112:53 > 12:561 komentar
Podeli:
Sem Alardajs
Pool via REUTERS/Shaun Botterill

Menadžer Vest Bromvič Albiona Sem Olerdajs tvrdi da čelnici Premijer lige "pomažu" njegovom timu da ispadne u Čempionšip.

Razlog za takve tvrdnje Big Sem je pronašao u odbijanju zahteva Vrećica da se meč sa Njukaslom pomeri za ponedeljak. Umesto toga, duel sa Svrakama igra se u nedelju u 13 časova.

Bila je to kap koja je prelila čašu…

Povezane vesti

Pitali smo da igramo u ponedeljak i rekli su da ne može. I onda šta se desilo? Dobili smo da igramo u nedelju u podne. Hvala vam lepo, to je baš divna stvar od Premijer lige, pomaže nam da ispadnemo iz lige. Ili bolje reći pokušava da nas izbaci iz lige. Tako stoje stvari. Kad god smo tražili promenu termina ili dana utakmice potpuno su nas ignorisali„, istakao je Olerdajs.

Za ekipu sa Hotornsa bi okršaj sa Njukaslom mogao da bude presudan u borbi za opstanak. VBA se nalazi na 19. poziciji sa 17 bodova, dok je Njuka prva iznad crte sa 26.

Ako pobedimo Njukasl, prići ćemo im na šest bodova, ali ako izgubimo, razlika bi porasla na 12 i opstanak bi posle toga postao strašno težak izazov„, dodao je 66-godišnji Englez.

Podsetimo, Vrećice su se prošle sezone vratile u elitu, ali su blizu ekspresnog povratka u Čempionšip.

Komentari

Vaš komentar