Bijelsa: Ne želim sebe da stavljam iznad kluba

Premier League 22. feb. 202118:351 komentar
Podeli:
REUTERS/Molly Darlington

Ugovor koji Marselo Bijelsa ima sa Lidsom ističe na kraju sezone. Čelnici kluba su jasno istakli želju da nastave saradnju, ali pregovori još uvek nisu počeli.

Predsednik Lidsa Andrea Radrizani jasan je u svojim izjavama – Lids želi da nastavi saradnju sa sadašnjim menadžerom. Iako je sasvim zadovoljan tu gde jeste, Marselo Bijelsa ne želi da pregovara o nastavku saradnje u ovom momentu.

Njegov razlog je jasan – možda će se klub predomisliti kada se na kraju sezone podvuče crta i pogledaju rezultati.

„Pre svega bih želeo da kažem da mi se čini da mi predsednik nudi novi ugovr, ali ja to odlažem. Možda će to neko protumačiti kao nedostatak moje želje da ostanem, ali to nije tako. Ne želim da sebe stavljam iznad kluba na bilo koji način. Sa moje strane nema nikakvih spekulacija, neću razmatrati bilo kakve druge opcije dok moj posao u Lidsu ne bude završen“, rekao je Bijelsa.

„Odluka da ostanete u jednom klubu duži niz godina je veoma važna i morate imati jasnu sigurnost. U ovom trenutku pred nama je još jedna trećina sezone, možda će se na kraju nešto promeniti. To je korisno imati na umu. To je moje razmišljanje. Ako je klubu moj odgovor potreban pre kraja sezone, ja ću odgovoriti pre kraja sezone. Ali, ja bih im predložio da uzmu u obzir sve što će se dogoditi do kraja sezone. A u tom slučaju će možda oni hteti da postupe tako, ali možda oni žele da sve reše pre kraja sezone“.

„Ponavljam, ako je klubu odgovor potreban pre kraja sezone, imaće odgovor pre kraja sezone“.

Komentari

Vaš komentar