Brus: Brine povreda Hejdena, moramo da se trgnemo

Dan Mullan, Getty Images Sport

Menadžer Njukasla Stiv Brus rekao je posle poraza od Brajtona 3:0 da je zabrinut zbog povrede Isaka Hejdena u prvom poluvremenu, kao i da rezultat zbog toga pada u drugi plan.

Vezista Njukasla doživeo je stravičnu povredu kolena, nakon što je Iv Bisuma pao na njega i slučajno ga srušio.

Hejdena su izneli sa terena, a prve prognoze kažu da se radi o ozbiljnoj povredi. Detaljnije informacije klub će objaviti tokom dana, posle detaljnih analiza.

„Ne izgleda dobro, biće potrebno 24 do 48 sati da se odrade sva snimanja, magnetna rezonanca i skener, nadamo se da nije toliko loše„, rekao je Brus.

Nakon povrede Hejdena, Brus je govorio i o očekivanjima u nastavku sezone.

Brajton je sada na 16. mestu sa 32 boda, dok je Njukasl 17 sa 28 poena. Svrake imaju samo dva boda više od Fulama, koji je u zoni ispadanja.

„Moramo da se trgnemo. Nadam se da će nam se nekoliko igrača vratiti iz povrede. Kasno smo se probudili ove sezone, ali moramo da prihvatimo da protiv Brajtona nismo bili ni blizu onoga što nam je potrebno da bismo imali dobar rezultat. Dugo sam u fudbalu. Veoma je teško, ali svi znamo šta je pred nama. Nadam se da mogu da se oslonim na to iskustvo. Još uvek verujemo da možemo da se izvučemo iz ove situacije. Nikada neću odustati od borbe, to je sigurno. Moramo da budemo spremni za izazov koji predstoji„, objasnio je Brus.

 

Komentari

Vaš komentar