Čelsi mora da dreši kesu jer šest klubova želi Ridigera

Premier League 23. sep. 202114:421 komentar
Podeli:
AP Photo/Matt Dunham

Antonio Ridiger postaje slobodan igrač na kraju sezone. Navodno čak šest klubova spremno čeka 1. januar da ponudi Nemcu transfer od kojeg Čelsi ne bi dobio ništa, pa klub sa "Stamford bridža" mora odmah da reaguje i da krene u pregovore sa ovim defanzivcem.

Ridiger je u Čelsi došao još 2017. godine iz Rome za 35 miliona evra. Vremenom je Nemac postajao sve bolji, a sada je u odličnoj formi već nekoliko meseci. „Plavci“ moraju da se potrude da zadrže ovog fudbalera kako bi imali stabilnost u odbrani i narednih sezona i kako bi nagradili jednog od najboljih igrača.

Nagrada bi bila zaista ogromna jer Skaj procenjuje da bi Antonio mogao da postane jedan od najplaćenijih Čelsijevih fudbalera ako dođe do potpisivanja novog ugovora. Nemac ima 28 godina i veruje da mu je naredni ugovor najbitniji u karijeri. On može da bira između Čelsija i još nekoliko klubova koji bi da ga dovedu narednog leta za džabe. Sve će se znati do Nove godine. Ukoliko do tada Čelsi i Ridiger ne produže saradnju onda je odlazak neminovan i već od 1. januara igrač ima pravo da pregovara sa drugima.

Menadžer Tomas Tuhel je nedavno rekao da nema razloga da Antonio napušta „Stamford bridž“ i poručio je da on nema briga oko toga da li ovaj fudbaler ostaje.

Nadam se da će naći ređenje ali nije to samo između trenera i igrača. To je i između kluba i agenta koji zastupa igrača. Igra već dugo veoma dobro, konstantan je i na veoma visokom nivou. Veoma je opušten i fokusiran i očigledno ništa ga ne ometa„, rekao je menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

Mislim da se Toni oseća veoma dobro u Čelsiju. Oseća da ima poštovanje saigrača, da se oseća važnim u timu. Zaslužuje to jer donosi mnogo. Voli ljubav navijača, igra u najjačem klubu u Evropi i u velikom klubu pa nema mnogo razloga da menja klub„, poručuje opušteni Tuhel.

Komentari

Vaš komentar