„CR7 nikad ne bi okaljao ugled odlaskom u Barsu ili Siti!“

Premier League 18. okt. 202113:274 komentara
Podeli:
Kristijano Ronaldo
Action Images via Reuters/Carl Recine

Brazilski fudbaler Fabio, danas fudbaler Nanta, a nekad prvotimac Mančester Junajteda, govorio je o svom nekadašnjem saigraču Kristijanu Ronaldu i istakao da petostruki osvajač „Zlate lopte“ nikada ne bi prešao u Mančester Siti ili Barselonu, najveće rivale timova za koje je nastupao.

Povezano:

Neki su govorili da će preći u Siti, ali ja to nisam mogao da zamislim, govorio sam da je to nemoguće. Ni u jednom trenutku nisam verovao u te glasine, čak i kad mi je saigrač iz tima Pedro rekao da mediji prenose da je stvar već gotova. Ne znam, možda su nagađanja u vezi sa Sitijem bila strategija Ronaldovog menadžera Žorža Mendeša. Stvarno nemam pojma. Igrao sam sa Ronaldom dve godine i znam kakav je. On poznaje istoriju svog kluba i nikada ne bi prihvatio da nastupa za ‘Građane’, a verujem da ista stvar važi i za Barselonu“, rekao je Fabio za američki ESPN.

Ronaldo izuzetno ceni storiju timova i veoma mu je drago kada se upiše u istorijske knjige nekog kluba. Ne verujem da bi mu palo na pamet da to okalja prelaskom u redove najveći rivala“, izjavio je bek francuskog Nanta.

Fabio da Silva (31) bio je igrač Mančester Junajteda od 2008. do 2014. godine, gde je igrao zajedno sa svojim bratom blizancom Rafaelom. Rafael je imao dobijao više prilike da igra, a Fabio je po odlasku sa „Old Traforda“ nastupao za Kvins Park Rendžers (pozajmica), Kardif i Midlzbro, pre nego što je 2018. postao igrač Nanta.

Krisitjano Ronaldo je u svom prvom mandatu igrač Junajteda bio od 2003. do 2009. godine.

Komentari

Vaš komentar