„Čvrst faul, ali ne za crveni; i Endi je rekao da nije faul“

Premier League 19. dec 202120:134 komentara
Hari Kejn, Endi Robertson
REUTERS/David Klein

Jedna od situacija o kojima će se govoriti danima nakon remija Totenhema i Liverpula dogodila se u 20. minutu kada je Hari Kejn dobio žuti karton za start nad Endijem Robertsonom.

Sudija Pol Tirni nije sam gledao snimak, ali VAR je ocenio da nije bilo faula za crveni karton iako je izgledalo da Kejn sa obe noge uklizava na Robertsona.

U izjavi posle meča Kejn je rekao da svakako nije zaslužio crveni karton.

„Pomislio sam da je čvrst faul, ali mislim da sam bio na lopti. Ne znam, nisam video kako je izgledalo na snimku. Ali, kada igrate protiv najboljih timova i kada se borite za bodove jasno je da će biti i grubih startova. Proverili su i ostalo je na žutom kartonu“, rekao je posle utakmice Hari Kejn.

„Ne znam kako je izgledalo, ali ja nisam imao osećaj da je faul za crveni karton, čak je i Endi (Robertson) na terenu rekao da nije bio faul. Nekada kada usporiš snimak sve izgleda mnogo gore nego što je stvarno bilo, ali VAR je rekao svoje i nastvili smo sa utakmicom“, nastavio je Kejn i dodao:

„Bio sam zapravo iznenađen što sam uopšte dobio karton, u ovakvim utakmicama uvek ima grubljih faulova, nisam brinuo da ću dobiti crveni“.

Komentari

Vaš komentar