„Da li bi ovo uradili većim klubovima? Verovatno ne“

Premier League 12. jan. 202115:32 > 15:344 komentara
Podeli:
Clive Rose/Getty Images

Menadžer Fulama Skot Parker smatra da je skandalozna odluka Premijer lige da njegov tim u ponedeljak obavesti da će igrati protiv Totenhema u sredu.

Fulam i Totenhem je trebalo da se sastanu 30. decembra, ali je taj duel odložen zbog problema kluba iz zapadnog Lonodna sa koronavirusom.

S obzirom na to da je odložen i meč Spursa i Aston Vile, zakazan za 13. januar, čelnici Premijer lige su odlučili da ekipa Žozea Murinja u tom terminu odigra utakmicu sa Fulamom.

povezane vesti

Klub sa ‘Krejven Kotidža’ je o tome obavešten u ponedeljak.

„U nedelju smo bili svesni da ta mogućnost postoji. Ipak, nisam mislio da će to stvarno uraditi. U ponedeljak nam je rečeno da ćemo igrati umesto Vile. Shvatam da živimo u nepredvidiva vremena, ovo nije idealna situacija“, rekao je Parker.

Obično sam poslednji koji se žali. Ali da Premijer liga zvanično donese tu odluku u 9.30 u ponedeljak je skandalozno. Prihvatam da moramo da igramo, ali je problem vreme u koje nam je to saopšteno. Totenhem je znao da će igrati utakmicu, Žoze se pripremao za to. Da li bi se ovo dogodilo većim timovima koji se bore za titulu? Verovatno ne. Neprihvatljivo je“.

Meč je na programu u sredu od 21.15.

Komentari

Vaš komentar