Eliot pušten iz bolnice, na operaciji sledeće sedmice

Premier League 12. sep 202122:282 komentara
Podeli:
Harvi Eliot
REUTERS/Peter Powell

Harvi Eliot otpušten je iz bolnice u Lidsu i na putu je kući. Ipak, moraća na operaciju skočnog zgloba.

Fudbaler Liverpula Harvi Eliot doživeo je tešku povredu na gostovanju Lidsu, klub je potvrdio da se radi o iščašenju skočnog zgloba koje ipak zahteva operaciju.

Povezano

Eliot je nakon kontakta sa Paskalom Strajkom ostao na zemlji, a reakcija svih na terenu i pored terena odmah je nagovestila da stvari nisu sjajne. Liverpulov tinejdžer odmah je prevezen u gradsku bolnicu u Lidsu u pratnji klupskog lekara, a nakon prvih pregleda u nedelju uveče je pušten kući gde čeka operaciju.

Nema tačnog datuma za koji je operacioni zahvat zakazan, ali Džejms Pirs iz Atletika navodi da njegova saznanja nagoveštavaju da će se to dogoditi u utorak.

Odmah posle meča, Jirgen Klop je rekao da situacija nije dobra i da se radi o uganuću članka te da je lekar uspeo da vrati nogu u prirodan položaj pre samog odlaska u bolnicu.

Prokomentarisao je ono što se dogodilo i menadžer Lidsa Marselo Bijelsa:

„Paskal je išao na loptu, ali čini mi se da je neka kretnja koju je napravio ostatkom tela u samom oduzimanju lopte dovela do toga da udari Eliota. Sasvim sam siguran da nije želeo da se to dogodi. Svakako je jasno da je možda krenuo prejako i to je dovelo do sudara i povrede. Izuzetno mi je žao što je došlo do ovoga, on je tako mlad igrač i igra na veoma visokom nivou, a sada je to prekinuto, nadam se da će moći da se vrati što pre“, rekao je Bijelsa.

Komentari

Vaš komentar