Eriksen ima kontakt sa engleskim klubovima, Spursi su opcija

Podeli:
Kristijan Eriksen
REUTERS/Massimo Pinca

Kako stoje stvari posle samo godinu dana u Interu, Danac Kristijan Erisken će napustiti "nerazure". Po svemu sudeći njemu sledi povratak u Englesku, a italijanski mediji pišu da postoje kontakti sa klubovima iz Premijer lige.

Italijanski Skaj prenosi da je u poslednjim danima agent danskog veziste u ozbiljnim pregovorima oko ugovora sa klubovima iz Premijer lige. Među njima je kako pišu i Eriksenov bivši klub Totenhem, mada su ipak šanse da se tamo vrati nešto manje.

Spursi bi Danca vratili ali samo na pozajmicu, no tu i dalje postoji nekoliko prepreka oko transfera. Inter je voljan da ga pošalje na pozajmicu, ali uz obaveznu kupovinu na kraju sezone, dok Totenhem ne želi da troši novac na Eriksena i doveo bi ga samo za džabe.

Ostali klubovi imaju više šanse da dovedu Eriksena, ali je činjenica da dogovor i dalje nije blizu. Ipak Italijani zaključuju da se nešto oko Eriksena dešava i da bi on mogao uskoro da ide iz Intera.

Kristijan je u Inter stigao pred kraj januara 2020. godine za 27 miliona evra. Tada je imao veliku želju da napusti Totenhem i Žozea Murinja, dok ove sezone u Interu ne igra standardno, a čak je na jednoj utakmici imao nešto defanzivniju ulogu.

Komentari

Vaš komentar