Eriksen ponovo igra fudbal: Ja sam srećan čovek

Premier League 26. feb 202218:35 > 18:45
Podeli:
Marc Atkins/Getty Images

Kristijan Eriksen ponovo igra fudbal. Danski internacionalac odigrao je prvi zvanični meč od kada je kolabirao na Evropskom prvenstvu.

Eriksen je u 52. minutu ušao u igru u meču između svog Brentforda i Njukasla, uz stajaće ovacije svih navijača na tribinama. Danac se na terenu našao 259 dana od kako je doživeo srčani zastoj.

„Ako izuzmemo rezultat, ja sam srećan čovek. S obzirom na sve kroz šta sam prošao, ovo je fantastičan osećaj. Brentford se dobro brine o meni“, rekao je Eriksen.

Povezane vesti

„Svi su ovde, moja porodica, roditelji, deca, ali i nekoliko doktora koji rade sa mnom. Ono kroz šta su oni prošli je i teže od onoga što sam ja doživeo“.

Brentford je već u 11. minutu ostao sa desetoricom igrača na terenu, pošto je crveni karton dobio Dasilva. Na kraju je izgubio 2:0.

„Nikada ne možete da predvidite šta će se dogoditi u utakmice. Niko nije mogao da pretpostavi da ćemo ostati sa igračem manje tako rano. Momci su uradili sve što su mogli“, ocenio je Danac.

„Svesni smo da je svaka utakmica važna. Fokusirani smo na svoj posao. Želim da se vratim fudbalu, da steknem taj osećaj, a onda pomognem klubu da ostane u premijer ligi“.

Bretnford je 15. na tabeli sa 24 boda, tri više od Barnlija koji je prvi u zoni ispadanja.

Komentari

Vaš komentar