Gari i Džejmi: Vlasnici Liverpula i Junajteda treba da odu

Fudbal 21. apr. 202114:03 > 16:337 komentara
Podeli:
Shaun Botterill, Getty Images Sport

U utorak je postalo jasno da je projekat Superlige Evrope makar za sada neostvariv, a engleski klubovi bili su prvi koji su objavili da se povlače iz takmičenja i kasnije tokom večeri objavili saopštenja u kojima su se izvinili navijačima i priznali grešku.

Krah Superlige:

Međutim, Džejmi Karager i Gari Nevil, velikani Liverpula i Mančester Junajteda, odlučni su u nameri da aktuelni vlasnici tih klubova treba da napuste svoje sadašnje pozicije.

Ne vidim kako može da se nastavi trenutna situacija u smislu ostanka aktuelne vlasničke garniture na Enfildu. Oni ne mogu tek naprosto da napuste klub, jasno mi je da su njihova ulaganja veoma velika, ali ne vidim budućnost za njih u Liverpulu kada se sve ovo završi“, izjavio je Džejmi Karager.

Ed Vudvord je napustio Old Traford, ali mislim da svaki rukovodilac koji je učestvovao u ovome treba da bude izbačen iz kluba. Ne postoji način na koji im se ponovo može verovati. Vudvord je otišao verovatno delimično i zbog toga da bi izbegao kritike, ali mislim da je njegovo vreme u klubu bilo na kraju“, rekao je Gari Nevil.

Gary Neville, Jamie Carragher
Michael Regan/Getty Images

Karager (43) igrao je za Liverpul od 1996. do 2013. godine, a Nevil je bio desni bek Mančester Junajteda od 1992. do 2011. godine. Obojici je to bio jedini klub u profesionalnoj karijeri.

Komentari

Vaš komentar